Telefon: 0265-250.943 / Fax: 0265-250.943

Implică-te!

Actuala echipa a PNL Mures este una tanara, motivata si pregatita sa demonstreze ca se poate mai mult, deoarece cetatenii judetului Mures merita mai mult.

Plus-valoarea este data de experienta celor care au participat la toate campaniile electorale din 1990 incoace, de spiritul liberal care este omniprezent si de puterea de munca.

Nu putem uita niciodata ca facem parte din cea mai veche formatiune din Romania, prin traditie si istorie. Infiintat in 1875, PNL este partidul care a facut istorie. In urma cu 150 de ani, PNL moderniza pentru prima data Romania.

In Romania post-decembrista PNL a ramas singurul partid autentic de dreapta si singurul reprezentant al liberalismului in Romania.

A fi de dreapta inseamna a fi o persoana libera, cu initiativa si aspiratii.

 • 1
  Pasul 1 - Informeaza-te

  Înainte de toate informează-te despre PNL, care sunt principiile şi valorile sale, cum este organizat, cum funcţionează şi mai ales ce-şi propune PNL.

 • 2
  Pasul 2 - Analizeaza

  A fi membru PNL este mai mult decât a semna o adeziune sau a deţine un carnet de membru. A fi membru PNL înseamnă a împărtăşi valorile liberale, a crede în principiile liberale, a fi un om dinamic, cu iniţiativă şi care priveşte spre viitor. Dacă simţi şi gândeşti ca un liberal, mai ai doar un mic pas de făcut.

 • 3
  Pasul 3 – Adera

  Pentru a deveni oficial membru PNL trebuie să completezi un CV şi o adeziune. Cererea de adeziune o poţi descarca mai jos.

 • 4
  Pasul 4 – Vino la sediu

  Vino la sediul PNL din localitate ta cu CV-ul şi adeziunea. Îi vei cunoaşte pe viitorii tăi colegi liberali, veţi sta de vorbă şi vei afla mai multe despre întâlnirile şi acţiunile organizaţiei. Vei primi o legitimaţie şi de acum eşti liberal cu acte-n regulă.

 • 5
  Pasul 5 – Implica-te

  Implicându-te pentru PNL te implici pentru o viaţă mai bună, pentru tine, pentru familia ta, pentru toţi.

Fii LIBERal! Alatura-te echipei PNL

  Vrei sa Ajuti? (optional)

  Ce este cel mai important pentru tine? (optional)

  Politica de confidentialitate.

  Contact PNL Mures

  • P-ta Trandafirilor, Nr. 5, Tirgu-Mures, jud. Mures
  • 0265-250.943
  • pnl.mures@pnl.ro
  • https://pnlmures.ro

  Aprecieaza-ne pe Facebook

  Facebook Pagelike Widget